Personvernerklæring

Sist oppdatert: 27. mai 2020

Generelt

Okam AS er selskap med adresse Teisenveien 3B, 0664 Oslo, som står bak mobilapplikasjonene Okam og som er behandlingsansvarlig for alle peronopplysninger i appikasjonen. Hvordan vi lagrer og behandler informasjon om deg når du bruker mobilapplikasjonen eller besøker nettsidene våre er beskrevet i denne erklæringen. Vår innhenting og bruk av informasjon er innenfor de kravene som er satt av EU’s GDPR-forordning og norsk lov (personopplysningsloven).

Hvilke opplysninger vi lagrer

Når du bruker Okam-appen vil Okam kun lagre informasjon som er nødvendig for å levere tjenesten til deg. Når du legger inn en bestilling vil Okam lagre telefonnummer og bestillingsinformasjon. Telefonnummeret vil være din brukeridentitet og bestillingshistorikken din lagres sammen med dette telefonnummeret for å gi deg en samlet oversikt over dine bestillinger. Dette er informasjon du har tilgang til via applikasjonen og du kan nårsomhelst velge å slette denne informasjon dersom du ikke ønsker å ha det lagret på din bruker.

Okam benytter Stripe for kortbetaling via appen og lagrer ingen informasjon om kortdetaljer.

Butikkene du handler hos via Okam vil få opplyst ditt telefonnummer sammen med bestillingen av varer. Denne informasjonen vil være tilgjengelig for butikken selv om du har slettet informasjonen hos deg. Dersom du ønsker å slette denne informasjonen må du sende en forespørsel til kontakt@okam.no om å slette all bestillingsinformasjon. En slik forespørsel vil slette alle bestillingsopplysninger knyttet til ditt telefonnummer i Okam.

Hvor lenge opplysningene lagres

Telefonnummeret ditt lagres til du velger å slette din bruker. Tilsvarende lagres all bestillingshistorikk inntil du eventuelt velger å slette den.

Informasjonsdeling med tredjepart

Vi selger ikke dine personopplysninger til tredjepart. Dersom du legger inn en bestilling deler vi informasjon med den gjeldende butikken om:

  1. Telefonnummer
  2. Dato og klokkelsett for bestilling
  3. Vareliste
  4. Leveringsadresse (dersom hjemlevering er valgt)