Enkel og rask handel fra ditt nærområde

Okam gjør det enkelt å handle fra butikker og serveringssteder du bryr deg om. Gjennom et enkelt brukergrensesnitt får du handlet på en trygg og rask måte. Finn butikk, trykk på varene du vil ha, gjør eventuelle justeringer. Legg til eventuelle kommentarer og send inn bestillingen.

Du betaler ved bestilling. Du får beskjed når bestillingen er klar for henting, eller når varene er på vei dersom du har valgt hjemlevering.

Vi tar personvern på alvor. Du trenger ikke å legge inn påloggingsinformasjon eller andre personlige data. Et telefonnummer er nok for å bevare kvitteringene dine i appen.

Bruken av Okam er helt gratis. For butikker tar Okam en liten transaksjonskostnad per bestilling. Det finnes ingen skjulte kostander.

Har du tips om et sted du skulle likt å handle med Okam? Send oss gjerne en melding her.

Spørsmål og svar

Er det trygt å handle med Okam?
Ja. Kundene sender sine bestillinger direkte til butikken. Okam lagrer kun kundens telefonnummer og bestillingen og formidler beskjed når bestillingen er klar for å hentes. Betalingen gjøres ved bestilling i appen. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger i personvernerklæringen.
Blir det dyrere å handle via Okam?
Nei. Bruken av Okam til å kjøpe varer er helt gratis. Prisen kundene betaler er den butikken setter selv.
Kan jeg bruke Okam som privatperson, for eksempel til et garasjesalg?
Nei. For å benytte deg av Okam må du ha et organisasjonsnummer.
Hvordan tjener Okam penger?
All funksjonalitet i Okam er gratis å bruke og Okam selger ikke informasjon om bruk eller brukere til tredjepart. Okam tar kun en liten transaksjonskostnad av butikken. Det finnes ingen skjulte kostander.

Last ned Okam for å handle fra butikker i ditt nærområde

Driver du butikk? Da har du trolig interesse av å lese mer her.